JANTIENA RITSKES

Mijn naam is Jantiena Ritskes. Na een aantal jaren bij banken te hebben gewerkt ben ik in 2000 zelfstandig adviseur geworden. Verzekeringen, hypotheken en andere financiƫle zaken waren mijn passie.

Na verloop van tijd heb ik gekozen mijn klanten alleen nog te adviseren over particuliere schadeverzekeringen. Niet meer op de manier zoals gebruikelijk is d.m.v. provisie maar op basis van een service abonnement, waarbij de klant een vast bedrag per maand aan mij betaalt. Hierdoor kan de premie die een klant betaalt voor zijn of haar verzekeringen altijd scherp zijn.

Mijn passie is klanten te woord staan en voor hen de meest voordelige verzekering te vinden met de beste voorwaarden.

Ik hou van duidelijkheid en de daad bij het woord voegen. Omgaan met mensen spreekt mij zeer aan en maakt mijn vak vooral leuk!

WWW.EERLIJKVERZEKERD.NU
Lijsterstraat 2-1
9203 BJ Drachten
06 20615018
info@eerlijkverzekerd.nu

Kvk 61959855
Afm 12042961
Kifid 30015941